Over Solotheater

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

22 okt

Novecento

zaterdag 22 oktober 2022 om 15:00 uur

Na heel veel theaterregies komt regisseur, acteur en scenarist Paul Houwen weer zelf voor het voetlicht met een prachtige monoloog: “Novecento” van de hedendaagse Italiaanse auteur Alessandro Baricco.

Paul is niet aan zijn proefstuk toe. Velen herinneren zich waarschijnlijk nog zijn fantastische monoloog “De Odyssee” van Homeros die 150 keer opgevoerd werd in Vlaanderen en Nederland. Ook “Vrede over het Hemd van Mijn Broeder” (poëzie van Pablo Neruda), “Met welk mensenrecht?” en “De vrouw is anders dan de man … en daar komt al die herrie van” waren  regelrechte successen.

Om de verrassing niet te bederven, willen we maar weinig kwijt over “Novecento”. Misschien enkele woordjes: schip, piano, baby, wonderlijk, vriendschap, rijk, arm.

We kunnen je wel garanderen dat het je zal boeien van de eerste tot de laatste minuut en je af en toe hartelijk zal lachen of een krop in de keel krijgen. 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Standaard € 10,00
Labels: Theater & dans1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)